Laadpalen

Wij maken elektrisch laden snel, simpel en veilig

Bij Megens Elektrotechniek zorgen we dat laadpalen simpel en doeltreffend worden geïnstalleerd. Alles draait om veilige en betrouwbare aansluitingen. We zijn dealer van EV-Box (http://evbox.com/nl-nl/elektrische-autos/)en Streetplug (http://www.streetplug.nl/). Onder andere bedrijven, ondernemers, gemeenten, projectontwikkelaars, leasemaatschappijen en particulieren helpen wij met de installatie en het beheer van laadpalen.

Particulier

Bent u op zoek naar een oplossing voor bij uw woning? Een simpel systeem tot de mogelijkheid om uw laadpaal op afstand te beheren hebben wij in ons pakket. Het verrekenen van de energiekosten met uw werkgever kan door middel van een rapportage vanuit de beheertool.

Kantoren

Wilt u duurzaam transport voor uw medewerkers en klanten faciliteren? We verzorgen de installatie en het totale beheer van de laadpalen. Een veilige en efficiënte werking van alle laadsessies is gegarandeerd, zonder dat deze invloed hebben op andere faciliteiten die stroom verbruiken. Met behulp van persoonlijke laadpassen en een beheerssysteem kunt u alle laadsessies van werknemers eenvoudig beheren en verrekenen.

Retail en horeca

Vanaf nu kunnen uw gasten en klanten altijd hun elektrische auto bij u opladen. Wij verzorgen de installatie en het beheer. U heeft zelf de controle over de laadtarieven, en kunt zelfs een eigen verdienmodel inrichten. Uiteraard zorgen we ook hier voor een veilige en efficiënte werking van de laadsessies, zonder uw bedrijfsprocessen te verstoren.

Vastgoed en parkeerbeheer

Ook bij toepassing van meerdere laadplekken per complex, zorgen wij ervoor dat via Smart Charging ongestoord geladen kan worden op de bestaande elektriciteitsaansluiting van het betreffende complex. Veel  gemeenten en projectontwikkelaars kiezen heel bewust voor elektrisch vervoer. Dankzij instelbare laadtarieven en veelzijdige dienstverlening kunnen de laadpalen moeiteloos worden toegevoegd aan elke parkeerfaciliteit. Voordelen? U heeft volledige controle over spitsuren en piekverbruik, en u kunt uw eigen verdienmodel inrichten.

Bij Megens Elektrotechniek maken we elektrisch laden snel, simpel en veilig. Heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Meer weten of offerte aanvragen?